Bellweg 38 (pand Pavijenplaza)  4104 BJ Culemborg  Tel: 0617232160 of 0624555889

Charly

Inmiddels ruim 30 jaar geleden ontwierp Gerard van den Berg de Charly fauteuil en het werd een echte topper! De fauteuil is bekend om zijn goede zitcomfort en is tijdloos want hij past nog steeds in elk interieur of je nou klassiek of modern bent ingericht. Wij krijgen regelmatig Charly fauteuils om te herstofferen. Op de foto's is te zien hoe een Charly stoel van ongeveer 22 jaar oud er na een complete restauratie uitziet.

Wij verkopen ook alleen de losse hoes voor de fauteuil. U kunt dan zelf de hoes vervangen als het binnenwerk nog helemaal in orde is en alleen de bekleding versleten is. Er is een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij hoe u de hoes zelf kunt vervangen. We hebben een ruime keuze in leersoorten en kleuren. Ook stof behoort tot de mogelijkheden. Zowel leer als stof is ingedeeld in prijsgroepen. De prijzen zijn vrijblijvend op te vragen.  Er zijn altijd een aantal hoezen in verschillende kleuren op voorraad.

Wanneer u er voor besluit dat wij de hoes voor u vervangen of wanneer er iets aan het binnenwerk moet worden vervangen, vragen wij u de stoel mee te brengen en wij verwijderen de oude bekleding in uw bijzijn. U kunt dan zelf meekijken wat er aan gerepareerd of vervangen moet worden. Vervolgens worden de kosten voor het repareren met u doorgenomen. 

Vernieuwen van het binnenwerk (schuim).

Voorbeeld van het schuim vervangen van de armleuning.

Deel deze pagina